Korvien lämmikettä

Tukka nutturalla on pipo monasti hieman hankala vaihtoehto. Korvani ovat kuitenkin vallan herkät kylmyydelle, enkä siedä tuulta korvissa laisinkaan. Ratkaisu pulmaan löytyi täältä.

Rusettipanta syntyi käden käänteessä. Colourme-blogin ohjeet ovat oivalliset. Saattanen tehdä tällaisia vielä muissakin väreissä.9 kommenttia:

 1. Oiii, miten kauniin värinen! Mikä ihme on noin ihana lanka? Koitin vastaavaa sävyä etsiä ittekkin, mutta ei tuntunut löytyvän mistään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan itsellesi ihanasta ohjeesta! Lanka on ihan vaan Novitan isoveikkaa. Ainakin Helsingissä sitä myy Anttila siinä Tennispalatsin vieressä.

   Poista
  2. Jee nyt oli tullut tännekin uusia värejä! Ei löytynyt vielä syksyn puolella :) Nyt on mullakin kerä keltaista veikkaa odottamassa, jei!

   Poista
  3. Tosi viehättävä malli! Ja sopii hyvin sinulle, Anna! :)

   Poista
  4. Kiitos Satunen! Hieman tuosta tuli liian löysä, huomasin nyt käytössä. Pitänee kiristää ja tehdä seuraavasta tiukempi, ettei valahda silmille.

   Poista
 2. Onpa kaunis, ja vielä mun lemppari värissä :) pitää itsekin kokeilla jos onnistuisi moisen tekemisessä! Tosin osti juuri vastaavanlaisen kaupasta poistamaan samanlaisen nuttura-pipo-ongelman :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, mutta ainahan niitä voi tarvita vaikka parissa eri värissä... :)

   Poista
 3. Hihhei, täällähän on kaikkea kivaa! :) Ihania juttuja ja kauniita kuvia! Tulen toistekin, liityn lukijaksi! :) Saa tulla kurkkaamaan myös minun blogiani osoitteessa http://suppiksen.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva juttu! Tervetuloa! Siun blogi on kanssa kerrassaan oivallinen!

   Poista