Joulun lahjoja osa1.

Onnistuin tavoitteessani tänä jouluna ja tein kaikki lahjat itse. Olen yllättynyt, ettei minulle edes tullut hirmuista paniikkia ja stressiä lahjoja tehdessä. Päinvastoin, oli hermolepoa näperellä syksyn pimeinä iltoina rakkaita ihmisiä samalla miettien. Oli myös todella helpottavaa, ettei minun tarvinnut juurikaan mennä kaiken sen ihmispaljouden keskelle kauppoihin hikoilemaan.

Fredrikinkadulla Helsingissä sijaitsee oivallinen askartelutarvikkeiden kauppa Hobby Point, jossa törmäsin puisiin maatuska-aihioihin. Maalasin maatuskat ihanalle ystäväiselleni Marjatalle sekä suloiselle kummipojalleni Severille. Maaleina käytin pienoismalleille tarkoitettuja akryylimaaleja. Pinnalle sivelin vielä kiiltävän lakan, jotta värit eivät tuhraantuisi ja kuluisi.

Purnukat tein armaalle Tuutikkiselleni, joka kovasti ihasteli aiemmin syksyllä tekemiäni purkkeja
These are some of the Christmas gifts I made. I made all Christmas gifts by myself this year. It was great. I enjoyed a lot of making all these little DIY-projects. The best part was that I didn't need to go in the middle of the endless crowd inside all the stores. Instead I got to stay at home with Fedja the cat!

5 kommenttia:

 1. Kiitos vielä kerran purkeista, ne on kertakaikkiaan ihanat!! Haluaisin ehkä joskus itsekin kokeilla tehdä moisia! :) Ja voi kuinka hienoja maatuskoja! Olet kyllä todella taitava. -T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voidaan pitää joskus yhdessä semmoinen puhdepäivä ja maalata siulle lisää purnukoita! :)

   Poista
 2. Anna! Ensinnäkin, noi sun tekemät maatuskat ja joululahjat on kertakaikkisen ihania! Toiseksi, sun blogi on aivan ihana! Ihailen energiaasi tehdä kaikkia noita puhdetöitä. Keep on going! t. Marjatan serkku-Satu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Satunen! Ihana kuulla, että joku on käynyt lukemassa mun höpötyksiä ja katsomassa kuvia. Puhdetyöt ovat minulle hermolepoa, siksi niitä jaksan tehdä. Muuhun en paljon energiaa kulutakkaan ;) Terveisiä Pulmulle, hän on kovin lutuinen kuvissa!

   Poista
 3. Tosi kivoja ideoita! Jääkarhumaatuska on upea! Ja tuo punainen lintu!

  VastaaPoista