Puhdekoomasta palautumista

Niinkuin jo aiemmin mainitsin on kesääni mahtunut paljon myllerrystä, eikä aikaa ja energiaa ole löytynyt blogia päivittää. Myös kaikki käsityöt ja puhdehommat ovat olleet aikalisällä. Nyt vihdoin alkaa olla olo semmoinen, että tekee mieli kaivaa puikot ja langat esiin ja pistää kutimet sauhuamaan. Päätin lämmitellä neulontalihaksia aloittamalla villasukista. Ostin jo viime talvena Oulunkylän lankakaupan alennuskorista herkullisen pehmoista vaaleanpunaista Jade-lankaa. Lanka on 70% villaa ja 30% alpakkaa. Sukan varteen tein Cornwallilaista ristikko-kuviota, jonka löysin Mary Webbin Pieni Suuri Neulekirjasta. Sopii mielestäni mainiosti sukan varteen luomaan mukavaa muhkeutta ja muhkuraa nilkkoja lämmittämään.Näistä kuvista selvinnee, mikä se nyt niin kovin on elämää pistänyt myllerrykseen... <36 kommenttia:

 1. Ohhoh! Ihanaa myllerrystä tuo tuollainen! Nauti minkä kerkiät ja neulo nyt vähän varastoon vauva-aikoja varten :) Ja hienot ovat sukatkin!

  VastaaPoista
 2. Siis lämpöä kaikin puolin. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat sukat! Pitää kokeilla tuota ristikkoa joskus. Ja onnea odotukseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sukat oli muuten hyvät, mutta nähtävästi kaltaiseni kanta-astujan ei pitäisi tehdä sukkia alpakka-villa-langasta, sillä jo parin viikon käytön jälkeen on kulunut sukkiin kantapäihin reiät... Turkanen!

   Poista