Silakka-lapaset

Kappas, sitähän eletään kohta jo lokakuuta. Minä rakastan syksyä, pimeitä iltoja, kynttilän valoa, sateen ropinaa, syksyisen metsän tuoksua, sieniä, kumisaappaita, ruskaa, viileitä iltoja, villasukkia ja lapasia!

Ilahduin vallan, kun asteet lämpömittarissa osoittivat, että lapaset ovat taas tarpeen. Viime keväänä, tein jämälangoista J:lle lapaset. Tuolloin sattui ilmat jo olemaan sen verran leudommat, että lapasia ei montaakaan kertaa ehditty pitää. Nyt kaivoin ne esiin ja ajattelin esitellä tuotokseni täälläkin. Mielestäni muistuttavat jollain tapaa hieman silakoita. Lankana käytin 7-veljestä keskiharmaata ja sinistä Novitan Nostalgiaa. Aika kivasti toimivat nuo värit yhdessä, eiköstä vaan?

Resorista tulee aika siisti, kun tekee yksi oikein kiertäen-yksi nurin -yhdistelmää. Pilkullisuus tulee tekemällä joka toisen kierroksen harmaalla ja joka toisella kierroksella sinistä ja harmaata vuorottelemalla. Yksinkertaisen nättiä.

Syksyn saavuttua minullakin taas puikot sauhuaa, mutta valmiita tekeleitä ei ole vielä näyttää. Kunhan tämän viikon jälkeen harjoittelujaksoni päättyy, voin omistaa taas elämäni paremmin neulomiselle ja näpertelyille. Hip hei!2 kommenttia:

  1. En ihan näe tuota silakkayhteyttä, mutta nätit lapaset joka tapauksessa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! No onhan nuo tuommoiset puikula-suikulat ja siniset pilkut menee limittäin kuin suomut? Hihihi!

      Poista