Palmikkopanta

Tovi sitten valmistui korville uusi lämmittäjä. Olin ajatellut tehdä semmoisen mummomaisen tyylikkään palmikkopannan. Pannan valmistuttua aloin kuitenkin empimään, notta onkohan moinen palmikkokuosi kuitenkaan oikein mieleeni. Päätin työstää tekelettä lisää, ja sainkin aikaiseksi monikäyttöpannan. Niinä päivinä, kun haluan syleillä sisäistä mummoani, voin käyttää turbaanimaista palmikkokuosipantaa, kun taas päivinä jolloin tytönhupakko minussa saa vallan, voin pukea pannan päähäni käännettynä rusetilla. Tylsyyspäivinä pannan voi pukea ilman rusettia tahi palmikkokuosia. Kätevää.


 
I made this headband last week. There's three ways of wearing it. Quite handy don't you think?


6 kommenttia:

 1. Mun täytyy sanoa, että palmikko on tosi upea, eikä siinä ole mitään mummomaista. Musta mummomaisempi on tuo rusettipuoli.

  Nuo tuollaiset viikinkityyppiset palmikot miellyttävät mun silmää paljon. Pitäisikin kokeilla. Kestääköhän kärsivällisyys?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä palmikko on sitä samaa, jota tein niissä palmikkosukissa. Ohje niihin on Novitan sukkalehdessä. Kannattaa kokeilla. Itse ainakin totesin, että tuo kuvio näyttää paljon vaikeammalta kuin onkaan.

   Poista
 2. Eli siis se on käännettävä, ja rusettihärpäke on lisäosa? Vähänkö näppärää! Fiuuu-vihellykset ja aaltoliikkeet! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu käännettäväpä hyvinkin. Rusetti on vaan neliskanttinen härpäke, joka pujotetaan ton keskisidososion alle. Tulipas selkokielisesti selitettyä... Haha! Kiitokset vihellyksistä ja aalloista! :)

   Poista
 3. Erihyvin kekattu ja vieläpä hieno! ps. mailaan, kunhan saan tuon romaanin mittaisen vastineen kirjoitettua...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattista! Jään innolla odottamaan romaaniasi ;)

   Poista