Jurmo

Vietimme viime viikonloppuna rakkaan ystäväni mitä muikeimmat syntymäpäiväjuhlat Saaristomerellä, Jurmossa. Matka saarelle oli pitkä, mutta se kannatti tehdä. Paikka oli kerrassaan lumoava. Olen vallan viehättynyt kaikista karun kauniista paikoista ja sitä Jurmo todella oli. Upeampaa tähtitaivasta en ole nähnyt eläessäni ja se iltarusko, ai että! Harras toiveeni on päästä näkemään Jurmo uudestaan kesällä.

p.s. seikkailussa mukana oli myös piskuinen pihakoira Pulmu.


Saarella kasvatetaan alpakoita. Muikeita otuksia, kerrassaan!Jurmossa asuu virallisesti 13 ihmistä.
I spent last weekend in Jurmo, an island in the outer islands of the archipelago of Turku, Finland. The place was beautiful! I really want to go back there in the summer.


3 kommenttia:

 1. Upeita ja tunnelmallisia kuvia!! Ja tuo alpakka, voi veljet mikä otus!! :D

  VastaaPoista
 2. Olet vieraillut mun lempi paikassa! Ihana kuulla, että oot ihastunut Jurmoon kevät-talvella. Oon itse purjehtinut useaan otteeseen Jurmoon kesäisin. Jurmon rannan pikkukivet kulki pikkutyttönä pussissa kotiin. Mietin joskus, että oispa kiva mennä muunakin vuodeaikana, mutta mökkien varaustilanne oli aika hirmuinen! Kaikki mökit oli vuokrattu puoli vuotta eteenpäin :D Niin kaunis paikka se on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli miun ensimmäinen vierailu Saaristomerelle. Itse olen viettänyt lapsuuteni kesät sisävesillä, Päijänteellä. Oli kyllä mahtava paikka! Haluan ehdottomasti nähdä paikan uudestaan kesällä. Mökit kaverini vuokrasi kai jo aikaisin syksystä... Ehkä nyt voisit jo katsella ensi talven varauslistoja ;)

   Poista