Slipoveri

Tein J:lle joululahjaksi slipoverin. Vasta nyt ehdin ottaa siitä kuvia. Eihän tuo nyt kummoinen ole, mutta olen siitä tavattoman ylpeä, sillä se on ensimmäinen isompi neulomus, jonka olen tehnyt. Aiemmin olen näpertänyt vain sukkia, kaulaliinoja, pipoja ja lapasia. Nyt päätin, että on aika siirtyä isompien neuleiden pariin. Haasteellisen slipoverista teki se, että minulla ei ollut mitään ohjetta ja koska halusin pitää sen yllätyksenä J:lle ei työtä sovitettu kertaakaan. Slipoverin tekovaiheessa pyrin mallaamaan sitä toiseen (puuvillaiseen), joka J:llä on ollut käytössä. Ihan kelpohan tuosta tuli.


I made this slipover to J for Christmas. This is the first time I knitted something else than socks, mittens, hats or scarfs. I know it's not much, but I am extremely proud of it!

4 kommenttia:

 1. Vau. Upea slipari ja kylläpä saitkin siitä hyvin istuvan! Itse aikoinaan yritin yllättää erään villapaidalla ja siitähän tuli sitten puolijoukkueteltta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Minä puolestani pelkäsin tekeväni liian pienen, kun kuitenkin mallasin sitä siihen puuvillaiseen, venyvään ja hyvin istuvaan kaupasta ostettuun slipoveriin. Taisi käydä tuuri :)

   Poista
 2. Aikast hyvin improvisoitu! vau!

  VastaaPoista