Äitienpäivä

Kevät on hiipinyt luokseni kuin varkain. Jo kymmenisen västäräkkiä olen kohdannut. Puhtaat vihreän sävyt saavat sydämeni aivan kiihdyksiin. Eilen pyöräillessäni Laakson ohi, Keskuspuiston keskellä, melkein henkeni salpautui kevään kirpeistä tuoksuista. Ja nyt en tarkoita sitä kevään tuoksua, joka valtasi kotoisen kyläpahaseni naapurin isännän toimesta äitienpäivän tienoilla, kun pellot piti lannoittaa.

Keskuspuistossa vastaani tuli valkovuokkomätäs, varma äitienpäivän merkki. Omalle äidilleni lähtee tänään pakettina Laveran bodylotion ja deodorantti kera Vivanin suklaan. Nämä ostokset tein Kampin Rohonjuuresta, joka on oivallinen kauppa kerrassaan. Itseäni hemmottelin myös muutamalla makeisella.Voin kertoa, että varsinkin tuo Bionan Cranberrybar vei kielen mennessään, kuten isoäidilläni on tapana sanoa.
Tänä vuonna äitienpäiväkorttien virkaa toimittaa polaroidit, joissa pääosassa esiintyy oma Fjodor Dostojevskini eli Fedja.

Illalla aloitin pienen askartelupuhteen. Siitä kerron myöhemmin lisää.Aurinkoisia päiviä ja myötätuulta sinulle toivottaa,

Anna-ystäväsi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti