Tyylitietoinen kissa (ronkeli rontti)

Ostin jo hyvän aikaa sitten Hämeenlinnassa majaillessani harmaata trikookudetta, Wetterhoffin talossa sijaitsevasta Kide myymälästä. Tarkoituksenani oli kai alunperin virkata kylpyhuoneeseemme matto. Törmäsin kuitenkin tähän eilen tein -blogin mainioon ohjeeseen. Tottahan toki minäkin tekisin Fedjalle oman pesän!

Ohje oli yksinkertainen ja jopa minä osasin sitä tulkita, vaikken ole eläessäni ennen trikookuteesta mitään virkannut. Muutenkaan en voi kehua olevani kummoinenkaan virkkaaja. Koukkua paremmin ovat aina pysyneet käsissäni puikot. Virkkaamisesta tulee usein peukalo kipeäksi. Tapahtuuko muille ikinä niin, vai liekö minulla väärä virkkuuote?

Eihän tuosta minun tekeleestä mitenkään päin katsoen kaunis tahi siisti tullut, eikä lainkaan yhtä hemaiseva kuin ohjeessa. Optimisti sisälläni kuitenkin intti, että kyllä kissani varmasti siitä tykkää, kun on muutenkin aina änkemässä mitä kummallisempiin ahtaisiin onkaloihin. Olin väärässä. Sain toverin kerran pyörähtämään pesässä makupalan avulla. Sen jälkeen rontti ei ole vilkaissutkaan pesään päin.

Seuraavalla viikolla J:lle tuli postissa paketti, joka jäi lojumaan keittiön lattialle. Se oli Fedjasta paljon tyylikkäämpi ja mielenkiintoisempi asumus. Mikä ryökäle! Koska minun sisustussilmäni on hieman eri maata, ei Fedja saanut yhtä iltaa pidempään nauttia pahvilaatikostaan, vaan joutuu tyytymään vanhaan suosikkipaikkaansa saunaan.

Pesän aion purkaa ja etsiä ohjeen mattoon. Menee muuten kuteet hukkaan, kuin helmet sioille.


  I tried to make a stylish little nest for my cat. I found this wonderful tutorial from eilen tein-blog. Too bad my cat prefers cardboard boxes and sauna.
3 kommenttia:

  1. Laita pala pahvia tuon pesän pohjalle, josko se auttaisi ainakin aluksi. :D

    VastaaPoista
  2. Pistä pesä vähäksi aikaa johonkin kummalliseen paikkaan - saunan lauteiden alle tms. Uteliaisuus saattaa voittaa... ;)

    VastaaPoista
  3. Kyllä tuo on nyt saanut peruuttamattoman purkutuomion. Ehkä jos miellyttäisi enemmän omaa silmää, niin saattaisin maanitella Fedjaa pesästä pitämään, mutta kun tuo nyt on vähän tuommoinen maanantaipainos muutenkin ;)

    VastaaPoista